Hess Klangkonzepte Gewrichts-/Universele klankschaal Ø 21 cm, Peter Hess
€227,00

Gewrichts-/Universele klankschaal Ø 21 cm, Peter Hess

Gewrichts-/Universele klankschaal Ø 21 cm, Peter Hess ...Meer informatie


De Gewrichts-/Universele Peter Hess klankschaal met een dunne wand is een veelzijdig instrument. Zij heeft een breed palet aan klanken en is geschikt voor het hele lichaam. De intense trillingen werken vooral goed in op de gewrichten.
Met behulp van verschillende kloppers kunnen er klanken met diepe of juist hogere tonen geproduceerd worden.

Specificaties:
Doorsnede: 21 cm
Hoogte: 8 cm
Gewicht tussen 900 en 1000 gram

De schaal wordt geleverd zonder klopper of kussen, deze moet je apart bijbestellen

 

Tips:

Peter Hess Therapieklankschalen zijn in de loop van 40 jaar ontwikkeld door Peter Hess om de verschillende delen van het lichaam te laten ontspannen en activeren door middel van klankmassage. De schalen klinken heel zuiver en harmonieus. Naast de diepste grondtonen klinken er diverse lagen boventonen mee. Met een zware zachte klopper krijg je de diepste tonen, met een kleine harde klopper krijg je de hoogste tonen.
De schalen worden gemaakt van 7 metalen die corresponderen met de 7 planeten rond de zon: Goud (Zon), zilver (Maan), kwik (Mercurius), koper (Venus), ijzer – Mars, lood (Saturnus), tin (Jupiter). In de praktijk gaat het om ± 85% koper en 15% tin (brons), dit wordt aangelengd met minieme hoeveelheden van de hier genoemde metalen. Daarnaast worden er homeopatische verdunde hoeveelheden zink, meteorisch ijzer, bismuth, galena en pyriet toegevoegd.
In de werkplaats van Peter Hess in Nepal worden de schalen gemaakt volgens een zorgvuldig proces, gebaseerd op eeuwenoude technieken, maar met de nieuwste inzichten verrijkt. Er wordt gewerkt onder uitstekende werkomstandigheden. De eindcontrole is streng en alleen de beste schalen krijgen het predikaat Peter Hess Therapieklankschaal. Het is mogelijk om een opleiding te volgen tot klanktherapeut volgens de Peter Hess Academie in Duitsland, Nederland en diverse andere landen.

 

  • Land van herkomst: Nepal
  • Werelddeel: Azië

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vragen over dit product? Mail ons dan via dit contactformulier.