Neem contact op

U kunt ons mailen via het formulier hiernaast,

 

bellen op telefoonnummer 050 313 73 03,

 

of bezoek onze winkel

 

Stiggelbout Slagwerk

Ulgersmaweg 27

9731 BJ, Groningen

 

maandag

10:00 – 18:00

dinsdag

10:00 – 18:00

woensdag

10:00 – 18:00

donderdag

10:00 – 18:00

vrijdag

10:00 – 18:00

zaterdag

12:00 – 17:00

zondag

Gesloten

 

 

 

 

1 Veel gestelde vragen
1.1 Het lukt niet om een vel te bestellen, wat kan ik doen?

Soms lukt het niet om een vel te bestellen. Waarschijnlijk ziet u de melding: Ik wil dit artikel gebruiken voor is een verplicht veld. Klik dan het scherm met artikelinformatie open, en vul bij het veld "ik wil dit artikel gebruiken voor" in waar u het vel voor wilt gebruiken. Deze informatie helpt ons om het juiste vel te zoeken bij uw instrument.

 

 

1.2 Wat kost het repareren van een djembé?

Het opzetten van een nieuw vel op een djembe kost € 100,- incl. BTW, inclusief het vel. Bij djembés met een speeloppervlak groter dan 35 cm kost het € 115,-  en bij djembés met een speeloppervlak kleiner dan 28 cm € 80,-.

 

Daarbij controleren we de kwaliteit van het hout, het touw en de ringen. Als een of meerdere onderdelen niet goed genoeg zijn repareren we die of vervangen we ze door onze eigen hoogwaardige materialen. Dit kost extra.

 

Als je het touw van de trommels zo voorbereidt dat we snel aan het werk kunnen scheelt dat 10,- per djembe. Zorg er dan voor dat alle horizontale touwen/knopen er uit zijn en de beginknoop losgemaakt is.

 

Je kunt aangeven of je een schel geluid wilt of juist een vol warm geluid, vervolgens kiezen we een geschikt geitenvel. Standaard monteren we een geitenvel, maar je kunt ook kiezen voor een koeienvel. Als je een koeienvel wilt dat zeer strak gespannen wordt moeten wij Dyneematouw gebruiken. Het geheel opnieuw bekleden van een djembe met een super strak koeienvel kost € 200,-

 

Stuur s.v.p. eerst een foto van de trommel zodat wij een goede indicatie van de prijs kunnen geven. Wij geven van tevoren een prijsopgave, maar bij onvoorziene dingen kan het duurder uitvallen b.v. als er barsten in het hout blijken te zitten.

Als dit € 25,- overstijgt nemen wij contact op. Tot een bedrag van 25,- meerprijs maken wij de reparatie af zonder contact op te nemen.

 

De reparatie duurt ongeveer 1,5 week.

 

Je mag je kapotte djembé op elk moment bij ons langsbrengen tijdens onze openingstijden.

 

Als je het duur vindt kun je er ook voor kiezen zelf een vel te monteren. Je vindt in onze webshop de verschillende materialen:

Doe-het-zelf: Trommelvellen, natuurvellen en drumstelvellen

Doe-het-zelf: Touwen voor trommels