Djembé reparatie

Wat kost het om een djembé te repareren?

Het opzetten van een nieuw vel op een djembe kost € 100,- incl. BTW, inclusief het vel. Bij djembés met een speeloppervlak groter dan 35 cm kost het € 115,-  en bij djembés met een speeloppervlak kleiner dan 28 cm € 80,-

Daarbij controleren we de kwaliteit van het hout, het touw en de ringen. Als een of meerdere onderdelen niet goed genoeg zijn repareren we die of vervangen we ze door onze eigen hoogwaardige materialen. Dit kost extra.

Het scheelt ons veel tijd als je de horizontale touwen die door de verticale spantouwen heen zijn gevlecht alvast losmaakt.

Je kunt aangeven of je een schel geluid wilt of juist een vol warm geluid, vervolgens kiezen we een geschikt geitenvel. Standaard monteren we een geitenvel, je kunt ook kiezen voor een koeienvel. Als je een koeienvel wilt dat zeer strak gespannen wordt moeten wij Dyneematouw gebruiken. Het geheel opnieuw bekleden van een djembé met een superstrak koeienvel kost € 225,-

Stuur svp eerst een foto van de trommel zodat wij een goede indicatie van de prijs kunnen geven. Wij geven van tevoren een prijsopgave, maar bij onvoorziene dingen kan het duurder uitvallen b.v. als er barsten in het hout blijken te zitten.

Als dit € 25,- overstijgt nemen wij contact op. Tot een bedrag van 25,- meerprijs maken wij de reparatie af zonder contact op te nemen.

De reparatie duurt ongeveer 1,5 week.

Als je het duur vindt kun je ook zelf een vel monteren. Je vindt in onze webshop de verschillende materialen