Hess Klangkonzepte Klopper om gong aan te strijken bol Ø 30 mm, Ollie Hess
€22,50

Klopper om gong aan te strijken bol Ø 30 mm, Ollie Hess

Klopper om gong aan te strijken bol Ø 30 mm, Ollie Hess ...Meer informatie


Kunnen wij u ergens mee helpen?
Vragen over dit product? Klik op onderstaande knop en u wordt doorverwezen naar ons contactformulier.
Neem contact op

Met deze gongstrijker kun je bijzondere onaardse geluiden toveren uit een gong! Maar het werkt ook op andere gladde oppervlakken zoals een tafel, een raam, een snaredrum.

Druk de bol op de gong (of een ander voorwerp) en beweeg de bol over het oppervlak. Je zult zien dat de bol nauwelijks merkbaar stuitert en zo het voorwerp in trilling brengt. Probeer eens over een tafel te strijken waarop wat voorwerpen liggen: deze gaan meetrillen en maken samen met de grondtoon een complexe klank.

 

Specificaties

  • Doorsnede van de bol: 30 mm
  • Lengte van de steel: 16,5 cm
  • Doorsnede van de steel: 6,2 mm
  • Gewicht: 20 gram

 

De bol van deze klopper is met de hand gemaakt van natuurrubber. Voor een lange houdbaarheid raden wij daarom aan de klopper uit het zonlicht te houden. Liefst donker en koel bewaren. De stokjes worden dan ook geleverd in een papieren zakje. Qua slijtage kun je dit type klopper vergelijken met autobanden: deze slijten door gebruik, en dienen af en toe vervangen te worden.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vragen over dit product? U kunt ons op werkdagen van maandag t/m zaterdag bellen op 050 313 7303. Maar u kunt ons uiteraard ook mailen via onderstaand contact formulier als u dat gemakkelijker vindt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »